- Autor: giace
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 33 |
Droždí | 18 |
Vejce celá průměr | 55 |
Jablka | 150 |
Mouka pšeničná celozrnná | 50 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Měkký tvaroh (Olma) | 250 |
Vločky ovesné | 160 |
Med | 15 |
Olej olivový | 5 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 7827 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 83,
Sacharidy (g): 187,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 978 kJ
Bílkoviny (g): 10.9, Tuky (g): 10.4, Sacharidy (g): 23.4, SAFA (g): 5.9, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.